5 redenen om niet terug te keren naar de eerste

Onlangs zijn de resultaten van een nieuwe studie gepubliceerd, waarbij het bleek dat mensen met hun vertrek in de psyche vrienden zijn met de voormalige partners.

We sloegen het verleden en vonden nog vier redenen om nooit terug te keren naar het oude grondgebied.

Ze is niet veranderd

Je zit op haar pagina op sociaal netwerk, flipping foto’s en ziet dat ze begon te reizen. Denk dat het meisje is veranderd en je kunt weer uitstappen? Het maakt niet uit hoe.

Als je het uitmaakte vanwege het feit dat ze je overduidelijk zag, gemanipuleerd met seks of gewoon een saaie passie, dan zal dit met een hoge waarschijnlijkheid opnieuw herhalen.

Op geen enkele manier — Reindlee voor de ooit geliefde jongedame. Als ze zijn leven begon te veranderen, kan dan verder gaan.

En als ze je gooide en alleen woont, des te meer een waardigheid en kom niet terug naar de persoon die je niet nodig hebt.

Mensen veranderen zelden, vooral in basis dingen die meestal relaties vernietigen.

En hoogstwaarschijnlijk had ze al iemand

Dit artikel voor die van onze lezers, die geen verandering en vrije relatie zal lijden.

Het feit is dat je al hebt opgebroken, en het meisje zit niet bij het raam en wacht niet, wanneer kom je terug. Ze heeft zijn eigen leven, en onder nieuwe vrienden zijn er mannen.

Kun je met de dame slapen, wetende dat er iemand anders was tussen de zaak? Vooral als ze eruit brengt.

Of, integendeel, oprecht aangelegd over de roman met een oude vriend of willekeurige seks met een vreemdeling. In het geval dat je een zelfvoorzienende en zelfverzekerde man bent, zijn dergelijke items onwaarschijnlijk om te voorkomen.

Jij ook, waarschijnlijk niet tevergeefs verloren. Maar als je wilt hangen op het jonge label «mijn» — Beter niet eens proberen het verleden terug te keren.

Je bent echter geen psychopaat?

Wat er ook interessant lijkt te rennen onder de deken naar seksuele eerste, het is beter om te luisteren naar welke experts zeggen.

Een groep psychologen van de universiteit van Auckland vestigde dat mensen met problemen in karakter.

De tests passeerden de enquête, en het bleek dat die respondenten die graag met de voormalige communiceren, in relaties Tyrananen en Daffodies zijn.

In de regel gaf de deelnemers de voorkeur aan de communicatie na afscheid van huursoldaat en manipulatieve doeleinden: het verkrijgen van voordelen, seks, de aanwezigheid van emotionele bevestiging of gemak van communicatie. Maar je bent niet zo!

Schoon dat je het nodig hebt

Vaak is de reden voor de hervatting van oude relaties de angst voor nieuw. Je ontmoette een interessant meisje, maar je bindt nog steeds niets, en je kwelt jezelf met twijfels en vragen.

En bij toeval na het zien van zijn voormalige in de supermarkt, heb ik iets rustig en inheems pijn gedaan.

Baai jezelf in de eieren op dezelfde tweede, onzeker verpleegster! Herstellen van de gewone roman is niet eenvoudiger dan om een ​​nieuw te bouwen. Alleen in het verleden heb je al gezien en weet je, maar hoogstwaarschijnlijk — Je krijgt nieuwe problemen, en misschien fobieën.

Het is het niet eens de moeite waard om de minuut seks te doen: je wordt de slapende db1.monogps.com/about/partner/ vulkaangevoelens wakker en uiteindelijk de lasten duwen.

Bereken vanuit de winkel rechts met een mand, bel een nieuwe kennismaking en duid een vergadering aan voor de nabije toekomst.

Wees jezelf niet

Aangrenzend aan het verleden artikel dat heel en heel belangrijk is. Naast de angst voor nieuwe relaties, heeft bijna iedereen ervaringen over theoretische komst.

En hier drinkt u in de bar, de vooruitzichten voor de komende 10 jaar zijn niet zozeer, en in Instagram viel gewoon als

https://cracksvst.com/alfred-powerpack-crack/

uit het voormalige meisje.

Stoppen. Zie de toekomst niet? Laat dat verdwenen. Klamp je niet voor haar — Arm met krijgspunt en draag de avonturenbijeenkomst. Zoek een nieuwe baan, een nieuwe passie of bijwerken in ieder geval de garderobe.

Genoeg om mezelf te betreuren en kansen, het is beter om naar voren te kijken en er iets nieuwsgierig te vinden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *