Geslacht na verraad is mogelijk

Het gebeurde dus: jij of zij bracht de intriges aan de zijkant en werd gepakt. Laten we gewoon zeggen, de situatie is gebruikelijk, ongeveer 70% van de relaties vroeg of later verraad.

Natuurlijk worden niet alle avonturen openbaar gemaakt. Partners worden echter ook als elkaar herkend.

Hoe te leven? Hier, natuurlijk, hangt er natuurlijk af van wie veranderde en hoe verbonden door het gezamenlijke leven, familie, hypotheek… Vrouwen vergeven vaker. Mannen, ongeacht hoe ze eerst proberen op te zetten, besluiten uiteindelijk om de relatie te voltooien.

http://logemp.sites.uff.br/inscricao-turma-2019-2/

Er zijn echter ook dergelijke paren die moedig proberen om op geen enkele manier bij elkaar te blijven.

Ja, je moet misschien gespannen stilte tijdens gewrichtsdiners, tranen en stomme schuldgevoelens overwinnen… Maar het meest onbegrijpelijke — Hoe seks nu te hebben? Immers, doe alsof er niets gebeurd is, op de een of andere manier vreemd…

Maar het is zeer waarschijnlijk dat je wacht op het beste geslacht in je leven. Ongeacht hoe paradoxaal genoeg klinkt.

Het ding is dat er is Verschillende natuurlijke biologische reacties van ons lichaam op verraad.

Stormachtige nacht van liefde

Als je nog steeds niet onverschillig voor elkaar bent, hoogstwaarschijnlijk, na erkenning in verraad ga je trekken om gewelddadig te doen.

De gewijzigde partner probeert dus zijn schuld- en herstelrelaties te blokkeren. Wie is veranderd, — Bevestig uw rechten om liefde te glijden.

Vanuit het oogpunt van pure biologie weigert een man die seks heeft met een vrouw die is veranderd, op te geven en een gelijke strijd in te voeren voor het recht om de biologische vader van haar nakomelingen te zijn. Als een man is veranderd, streeft een vrouw er ook naar deel te nemen aan de strijd voor het biologische materiaal van zo’n populair mannetje.

Psychologisch aspect enigszins dunner. Erkenning in verraad alsof de koude golf u ertoe besluit. Je begint te begrijpen dat het vastgestelde, comfortabele leven niet hetzelfde zal zijn, je zult naar nergens moeten gaan, of in constante vermoedens leven…

Natuurlijke reactie hierop — Draai de tijd om omkeren, wissen uit het geheugen dat alle gebeurde. Seks lijkt hierop als de beste tool, en in die krankzinnige nacht van liefde na toegang lijken het voor jou dat alles is gebeurd.

Helaas, de volgende ochtend komt de kater. Verraad gaat nergens heen, de oplossingen moeten nog steeds nemen kamagra 100mg.

De schuldige partner is loyaal aan haar ogen en probeert zich te gedragen alsof er niets gebeurde… Het is echter zeer zeldzaam die veranderde, kan volledig in staat zijn om verraad volledig te vergeven en te vergeten.

Frequentere seks

Een andere natuurlijke reactie in paren die nog steeds besloten om bij elkaar te blijven, — vaker seks hebben.

Op veel manieren draagt ​​het bij aan het schuldgevoel. Zoals hierboven vermeld, wil degene die veranderde, in dit geval om hem te vergeven.

Vreemd genoeg voelt degene die veranderde, ook schuldgevoelens — Omdat te veel aandacht besteed aan de escortpartner. Immers, de belangrijkste reden voor verraad, in de regel, is het uitsterven van seksuele verlangen in een paar.

In dit geval kan het verraad, vreemd genoeg de interesse in elkaar herleven.

Als nieuwe relaties niet zijn herschikt voor de verandering in iets serieus (zoals het gebeurt in 90% van de gevallen *), begrijpt hij of zij dat een bestaande partner — Dit is het beste om op te rekenen en probeert deze verbinding te versterken.

Celibaat

Het gebeurt echter dat het tegenovergestelde scenario van de ontwikkeling van gebeurtenissen wordt gespeeld. De partner waarnaar veranderd is, is eenvoudigweg «kan niet» Seks hebben met een verrader of verrader. In dit geval wordt seks gebruikt als manipulatief «beloning», die de beschutte verandering beroofd.

Het kan ook zijn «Wandelpartner» waargenomen als «onrein». Dit is een vrij verklarende biologische beschermende mechanisme. Veel mensen kiezen onbewust monogamie als bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Alas, om relaties te behouden, is dit scenario echter buitengewoon onproductief, omdat het meer aan partners geeft.

Paren, het beoefenen van het celibaat na verraad, in de regel, beslissen nog steeds te verspreiden, zelfs als ze nog steeds gevoelens voor elkaar voelen.

Vermijd seks kan ook. Dit is een getrouw teken dat de relaties met een andere persoon blijven ontwikkelen, dus de modifier heeft niet de noodzaak om de communicatie met zijn oude partner te herstellen.

Het is zeer waarschijnlijk dat de nieuwe romantiek de verplichte vastlegde, en hij denkt ernstig om het oude te breken en een nieuwe te bouwen, gewoon niet zeker van huishoudelijke aspecten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *