19 Aanbevelingen voor degenen die Tantric Sex willen doen – Seks – Seks en Relatie – Heren Li

19 Aanbevelingen voor diegenen die Tantric Sex willen doen

Tantrische seks – een geweldige erectiepillen nl optie voor diegenen die geen snelle seksuele tevredenheid achtervolgen en wil in een aangename verwachting van het proces zijn en genieten. Newbies hebben seksuele geslachtsgemeenschap van vijftien minuten en ervaren paren hebben enkele uren.

Wat is tantrisch geslacht en waarom hij populair is?

Van de oude Indiase taal “Tantra” vertaalt u alignaal als “stof”, “thread, waarop u iets kunt rijden”. In de figuurlijke zin – de energie die bindt en doordringt. Oude spirituele wetenschap beïnvloedt de belangrijkste sferen van mensenlevens en het seksuele gebied is geen uitzondering.

Tantrische seks verbetert spirituele nabijheid met de tweede helft en als een hele gezonde gezondheid. Oefen beter met een partner met lange en sterke relaties. Je zult tenslotte omgaan met ontspannen seks en de emotionele nabijheid versterken.

Voor degenen die van plan zijn om tantrische seks te doen, bieden we 19 aanbevelingen die zullen helpen om succes te behalen.

Lichaamsbereiding

Minimaal een paar dagen voordat de praktijk moet onthouden van de intieme nabijheid om energie te accumuleren.

Om gemak te zijn in het lichaam, onthouden zich af van het gebruik van rijk voedsel. Tenminste kort voor seks eet geen vet voedsel. Vervang het door fruit en groenten.

Kort voor de nabijheid, neem een ​​stretching voor het verbeteren van de controle en het comfort van het lichaam.

Voorbereiding van de kamer

De situatie moet gezellig zijn. Geen krakende bedden voor verkochte banken, externe geluid. Er zou geen warm en spul moeten zijn. Het is beter om de kamer goed te spelen en de temperatuur in het bereik 20 – 22⁰ te behouden.

Novice wordt aanbevolen dapoxetine om de liefde te bedrijven in de avond, en geavanceerde paren – overdag. Romantische armaturen en kaarsen.

Gebaseerde geurige stokjes die als allebei, aromatische oliën op een kussen aanbrengen, een vers boeket bloemen plaatsen. Geurs moeten aangenaam en onopvallend zijn.

Zet kleine kussens in de kamer, het bed is pluizige plaid, en op het bed – zijdesprei.

Verlichting van spanning

Het is het beste om de geluiden van de natuur of muziek voor meditaties op te nemen om te ontspannen.

Zelfs 10 – 15 minuten meditatie zal helpen af ​​te leiden van vreemde gedachten en focussen op de aanstaande tantrische seks.

Voor de intieme nabijheid is het wenselijk om 10 -15 minuten te geven aan de oefeningen voor het ademhalingssysteem om het welzijn en het werk van het lichaam te verbeteren. We bieden drie oefenopties.

Activeert de stroom van energie en verhoogt het bewustzijn.

  • Ontspan de buikspieren en dichte ogen.
  • Ademhaling met een neus gedurende 15 seconden met een gesloten mond.
  • Na het verstrijken van 15 seconden ademhaling normaal.
  • Adem snelle 20 seconden.
  • Verhoog de cyclus van snelle ademhaling gedurende 5 seconden totdat u één minuut bereikt.

Oefening helpt om te ontspannen en van spanning af te komen.

  • Maak een adem in de mond en sluit mond.
  • Diep ademhalen van de lucht naar de lucht, terwijl rekening wordt gehouden met maximaal 4.
  • Blijf ademen, tellen naar 7.
  • Adem de mond, tellen tot 8.
  • Herhaal de bovenstaande acties 4 keer.

Oefening helpt om gedachten te schonen en de

verbinding tussen het lichaam en de geest te versterken.

  • Sluit je ogen en maak 3 diepe ademhalingen.
  • Na die adem in de gebruikelijke modus.
  • Maak een adem en op het account “One” uitademen.
  • Tel op de volgende uitademing tot twee.
  • Herhaal de cyclus van één tot vijf minuten.

Versterking van communicatie met partner

Prelude en intieme nabijheid moeten vergezeld gaan van visueel contact.

Knuffel, voel het lichaam en hartslag elkaar. Naakt is volledig optioneel. Hugs dragen bij aan de uitwisseling van energie en versterken de spirituele communicatie.

Ademen met partner synchroon – maak ademhalingen en uitademingen samen. Optie voor ervaren koppels – uitademen wanneer een partner inhaleert.

Tijdens de kussen, doe de uitademingen op de inhalatie van de partner en het tegenovergestelde. Ademhaling Extensions Energy Exchange.

Voltooi Tantric Sex Erotische massage. In de perfecte versie, de aandacht van elk deel van de tweede helft.

Wat te doen tijdens Tantric Sex?

Het wordt aanbevolen om te beginnen met de pose van liefdesarmen van de yab-yum. De partner zit op de vloer (in de perfecte versie op pluizige plaid), gekruiste benen. Een partner die op de taille-taille van de top en slechtste mannetje zit. De ene hand die ze elkaar op de nek leggen, een andere – op de onderrug. Als deze houding ongemakkelijk lijkt, kunt u beginnen met gemakkelijker en gebruikelijk.

Ademhaling moet diep, glad en glad zijn. Het volgt niet alleen een kist, maar ook een buik.

Focus op synchrone en slow motion. Stel je voor dat de energiestromen stijgen uit geslachtsdelen, de kroon en stroom naar partner bereikt.

Als u de vroegtijdige benadering van orgasme, rust en kunt ontspannen om een ​​beetje te prikkelen. Doe, indien nodig, totdat je het gelijktijdige heldere en krachtige orgasme met de tweede helft hebt bereikt.

Wees niet bedroefd als het niet mogelijk is om tegelijkertijd de piek van plezier te bereiken. Orgasme in tantrische seks is niet de belangrijkste sensatie. Priority-belang is spirituele verlichting, uitbreiding van bewustzijn en versterking van mentale nabijheid.

Over het seksuele leven is belangrijk om zowel voorzichtig als over andere gebieden te verzorgen. Voor welzijn en eenheid met de tweede helft, harmonieus en plezier intiem intiem. Tantric Sex – een geweldige optie om de spirituele nabijheid te versterken met een partner en een nieuwe ronde in de ontwikkeling van de relaties.

Trekt u tantrische praktijken aan? We zullen dankbaar zijn voor het antwoord in de opmerkingen.

Je houdt van ons tijdschrift?! Abonneer u op ons in YouTube! Volg de updates die u ook kunt Instagram, Telegram, Tiktok.
Wees je bewust van het belangrijkste met het leven van mannen!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *